måndag 7 april 2008

Nöjd och glader

Att få ihop det sociala livet kan vara lite knivigt ibland. Ena stunden sitter man och känner sig ensam och lite smått övergiven. Och i nästa så är man plötsligt trippelbokad en viss kväll då allt tycks hända.

Så var det i alla fall den här veckan. Helgen syntes tom där framme, sen ramlade inte mindre än tre födelsedagar in, tillsammans med en avskedsfest. Det gick till slut, med bara ett nej och mycket rolig tid med folk!
(Resumé: fredag avskedsfest för Michael, egyptiern i min korridor, som började med mässa i Helga trefaldighet och slutade på småtimmarna med linssoppa i korridoren bredvid. Lördag slö- och städdag, löprunda med Saliou [burundiern i rummet bredvid] och filmtittning: Little Miss Sunshine – rekommenderas! Idag upp tidigt, lägga ihop en tårta och garnera lite fritt och konstnärligt efter förmåga och iväg med bönegruppen till Littkes: Sarah fyllde år. Gudstjänst i Korskyrkan och därefter fika [läs lunch] med Mårten Kihlkrans som jag inte träffat på evigheter. Kul kafé-eftermiddag med två års catching-up.)
Och nu sitter jag här, nöjd och glader, med en mindre inlämningsuppgift och en smutsig toalett som enda återstoder av veckans göromål.

Statistikgruppen blev så bra som den kunde bli: jag, Daisy och en ny tjej. Känns bra!

”det finns underbar förlossning i det blod som gjöts en gång,
det finns glädje bortom graven och en framtid full av sång!”
lite sådär lagom frälsis-pompigt

Over and out, kramkram!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, här sitter man i godan ro och googlar på sitt namn och hamnar på din blogg. Spännande.

Bokmärkt. :D